Investice do nemovitostí

Jak vám můžeme pomoci?

Již více než 10 let se zabýváme investicemi do nemovitostí. Poradíme vám s výběrem nemovitosti a pomůžeme i s její následnou správou. Postaráme se o to, aby vám tato investice přinášela zisky.

Zabýváme se kolektivním investováním, kdy nemovitost koupíme společně s vámi a propojíme vás s dalšími investory. Zajímáme se o konzervativní investování, které vám umožní rozmnožovat vaše úspory a získat pravidelnou rentu.

Jak to funguje?

Vyberte si nemovitost

Projděte si naši on-line nabídku nemovitostí a vyberte si tu, která vám vyhovuje nejvíce. Naše služba Správa nemovitosti pomáhá se ziskovostí této investice.

Kupte nemovitost

Jak funguje investování do nemovitosti? Svou vybranou nemovitost můžete až z 80 % její ceny financovat z úvěru nebo můžete zaplatit hotově. S financováním i nákupem vám pomůžeme.

Staňte se vlastníkem

Rodinný dům na prodej, zajímavá komerční budova nebo pozemek na atraktivním místě – najděte perfektní investici. S námi investujete do skutečné budovy. Naše aplikace investice do nemovitostí usnadní.

Prodejte svou nemovitost

Chcete z nějakého důvodu investici v podobě nemovitosti prodat? S tím vám pomůže náš sekundární trh. Můžete ji však prodat napřímo někomu jinému nebo se obrátit na RK. Prodej domu je s námi rychlý a výhodný.