O nás

Chytrá nemovitost

Naší doménou jsou investice do nemovitostí a pozemků s pomocí kolektivního investování. Tzv. Idea Baugruppe přináší zajímavou možnost investic. Rádi vám pomůžeme najít vhodnou nemovitost spravovat ji a směřovat k výdělkům. Pomohou vám naše bohaté zkušenosti.

 

Investice do nemovitostí je dobrým způsobem, jak si zajistit pasivní příjem.  Vyplatí se provést důkladný průzkum daného trhu a analyzovat prostory a okolí, atd. Rádi vám se vším pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat.

 

 

Pomůžeme vám najít vhodnou nemovitost či pozemek jako investici. Následně ji budeme dlouhodobě spravovat tak, aby vám vydělávala.

Kdo jsme?

Jsme sdružení lidí sjednocené pod názvem Chytrá nemovitost. Našim záměrem je zhodnocovt své úspory v nemovitostech. Jsme přesvědčení o jejich dlouhodobém růstu a rovněž nám je blízká myšlenka konzervativního přístupu k investicím. Na trhu se pohybujeme více než 10 let, za tu dobu jsme získali stovky zákazníků, kdy se na nás obrací někteří opakovaně se žádostí o výběr nových nemovitostí.

Pozemek, dům nebo byt je fyzický objekt, hmotný kapitál. V podstatě nehrozí, že by jeho hodnota náhle dramaticky klesla, jako je tomu například u akciových investic.

 

Proč s námi spolupracovat?

Nabízíme širokou škálu služeb, máme skvělé reference a díky svým zkušenostem vám umíme poradit s nákupem, ale i prodejem nemovitosti.

Poradíme vám s investicí

Pomůžeme vám investovat do vhodné nemovitosti tak, aby vám přinášela zisk.

Spravujeme více než 1 miliardu Kč

Naši klienti nám svěřili do správy více než 1 miliardu Kč.

Spokojení klienti

Máme více než 200 spokojených klientů.

Jsme spolehliví

Zakládáme si na dobrém jméně, spolehlivosti a férovém jednání.